Free French and Moland!

Hannah Frenchs Blog

God Jul fra Kongo

Hei alle sammen,

vi har slitt med å finne internett, men nå har jeg det altså noen minutter. Jeg vil først og fremst takke alle på vegne av meg selv, mamma og Joshua for alt det gode dere gjør for oss. Fra å sende støttemail og sjokolade, til å hjelpe oss med å få til denne turen og alle gode ønskelykninger. Dere er fantastiske!

Vi kom sent om kvelden søndagen, og er så heldige å bo privat mens vi er her. Så vi har det rolig om kveldene, mamma og jeg. Om morgenen reiser vi inn til fengselet, og der er vi selvfølgelig hver dag. Vi blir der til omtrent kl. 15 hver dag. Juleaften og 1. juledag hadde vi med julemat. Det vil si, pinnekjøtt med tilbehør. I tillegg til te'en mamma hadde med og kaffen Joshua har inne, så overrasket han meg med en iskald cola! Det var digg! Det er ganske varmt her, men vi overlever det. om kvelden julaften var det ordentlig tropisk storm. Det lynet i ett sett i flere timer, og regnet tromma på taket. Det var en spesiell kveld, der jeg og mamma så på uværet, mens vi snakket om de der hjemme i Norge, for dere spiste julemat og var sammen, og julegaver og det hele. Det ble spesielt for oss, men jeg ville ikke byttet det for noe.

Vi snakker sammen i flere timer hver dag jeg og Joshua, mens mamma er rundt og ordner litt forskjellig. Vi snakker mest om framtiden. Alt vi skal gjøre sammen. Det blir godt å få ham hjem igjejn, når den tid kommer. Forhåpentligvis før jul.... 2014!

Vel vel! Det er alt for denne gangen mine damer og herrer. Jeg ønsker dere en flott jul og ett riktig godt nytt år :)

Farvel, Hannah French, 26. desember 2013

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk