Free French and Moland!

Hannah Frenchs Blog

Det skjer litt i Kongo-saken her hjemme i Norge også.

Forrige søndag traff jeg admin-gjengen fra Joshuas støttegruppe. Det er første gang vi har treffes siden fakkeltoget i 2014, og det er en herlig gjeng må jeg si, med mye pågangsmot, ideer og energi.

Støttegruppa på facebook har gått fra å være en av de mange små gruppene for Joshua, til å bli den mest aktive gruppa med over 9000 medlemmer. Det er daglige innlegg fra media, vår web-side, debatter, diskusjoner og støtte erklæringer.admin

Admingjengen prøver å hjelpe Joshua og Mama French på de måtene som er mulig. Når det koster 100.000kr å ha Joshua på privat sykehus for behandling så er økonomisk støtte viktig. Gruppa har derfor startet en egen innsamlig på bidra.no for å sette mer fokus på dette. Joshuas offisielle Støttekonto gjelder også fortsatt (9365.16.62700) , og vi er så takknemlige for all støtte, stort og smått.

Forrige tirsdag ble vi også invitert til stortinget av stortingsrepresentant Astrid Aarhus Byrknes (KrF), som uken før stilte spørsmålet om hva som blir gjort for å få Joshua hjem. Svaret Børge Brende gav var positivt, selvom det gjenstår å se hvor lang tid dette tar. Astrid er vara for Knut Arild Hareide mens han er i pappapermisjon, og hun tar Joshuas sak på alvor og ønsker å bidra med det hun kan i denne perioden. En stor takk sendes til Astrid!

 

Hjemmet hadde en artikkel om mamma denne uken (uke16). Intervjuet ble gjort av Kjersti Salvesen mens mamma var i Norge før jul, men det kom likevel med en liten oppdatering. Reportasjen kan leses i sin helhet her.

Mamma jobber hardt i Kongo og vi gjør hva vi kan i Norge. Målet er å få Joshua hjem i live, og vi gir oss ikke før vi når det målet. Vi jobber hardt og venter samtidig på ett mirakel. I mellomtiden føler vi oss veldignet med all den støtten og omsorgen vi får fra alle kanter. Tusen takk til alle dere som er med i kampen for Joshua, vi kunne ikke klart dette uten dere!

Byrknes

Hannah French, 23 april 2016

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk