Free French and Moland!

Kari Hilde Frenchs Blog

Den korrupte dommeren og tåfis mot malaria

Det gikk som Joshua hadde regnet med. En av dommerne som dømte Joshua og Tjostolv til dødsstraff havnet nylig selv i fengselet deres. Så langt vi har klart å finne ut så hjalp han en mann som hadde voldtatt en ung jente til å rømme fra fengselet/varetekten. Overgripers familie hadde betalt dommeren penger for å ordne dette. Dommeren er major i politiet. Offerts familie hørte om dette og krevde pengene, hvis ikke ville de anmelde denne majoren. Så han endte opp i Sentralfengselet.
 
Joshua sa at han nok ville komme fort ut igjen så sant han hadde penger og kunne bestikke seg ut. Etter ca. en uke så Joshua denne dommeren i full uniform på vei ut av fengselsporten. Han er visstnok tilbake i sin gamle jobb. Dette viser jo hvordan korrupsjonen styrer samfunnet i Kongo.
Offeret, den stakkars jenta, er det visst ingen som bryr seg om.
 
Ellers har jeg lest i avisen om et interessant middel mot malaria. Forskning viser at fotsvette eller tåfislukt som vi kaller det, er veldig tiltrekkende for malariamyggen og kan dermed avlede myggen fra områder man vil unngå dem. Kanskje vi burde sende et lass med sure sokker til sentralfengselet i kampen mot malaria?? Da blir det litt færre malariapasienter for Joshua å ta seg av!!!
 
Fortsatt god sommer!
 
Kari Hilde French, 14. juli 2011

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk