Free French and Moland!

Hannah Frenchs Blog

Millioner av takk til hver enkelt av dere!

Etter mer enn syv og et halvt år med veldig mange påkjenninger makter vi ikke å sende ut et takkekort til hver enkelt en av dere denne julen. Dette er vi leie for, men kreftene strekker ikke til mer.

Derfor sender vi takk til alle dere som har støttet oss finansielt og på andre måter gjennom facebook, bønner, støttemailer og kreative forslag og bidrag. Uten dere hadde vi ikke klart alle disse årene som har kostet mye i menneskelige ressurser og som også har ført med seg store, store utgifter. 

Så millioner av takk! 

Dette året begynte meget vanskelig. Joshua var svært syk og vi er glade for at han kom inn på et nytt og rent privat sykehus, et sykehus som er regnet som det beste i Kongo. Her ble han i fem og en halv måned. Oppholdet kom på rundt 570 000 kroner (dollarkursen har gått opp og ned så derfor dette runde tallet). Det var en stor skuffelse at Joshua ikke ble fraktet til Norge fra sykehuset i Kongo, noe det var et håp om. I stedet for bar det tilbake til fengselet til en 12-mannscelle.

Ambassadør Øyen som har tilbrakt rundt 100 dager dette året i Kongo har oppnådd mye velvilje fra kongolesiske myndigheter. Men den endelige løsningen venter vi fremdeles på. Mamma har reist ned igjen til Kongo for å være hos Joshua i julen. Ambassaderådet og andre er på ferie så det er godt at mamma blir der. På grunn av politisk uro i landet er folk frarådet å reise til Kongo, og det er meldt opprør fra 19 desember. Når det blir opptøyer pleier både internett og telefon-nettet å bli slått av, så det kan bli vanskelig å få kontakt og høre hvordan det går. Mamma bor nå hos noen venner på ett veldig trygt område med vakter og store porter. Vi regner med at det kommer til å gå fint.   

Igjen, millioner av takk til dere som holder ut sammen med oss. Bedre medvandrere kunne vi ikke ha fått!

Og husk også på andre fanger, både skyldige og uskyldige, i denne juletiden. Frihetsberøvelse er tøft uansett årsak.

Skjermbilde 2016 12 18 kl. 16.57.50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Bildet er fra julen - 2013)

 

Hannah French, 18 desember 2016

Powered  by Bayens ICT

© Beskyttet av Lov om Åndsverk